Benzi LED, surse de alimentare, regulatoare

Benzile LED vândute de firma noastră oferă calitate extraordinară, emit o lumină puternică, sunt disponibile în culori deiferite, ideale pentru uz extern și intern. Sunt perfecte pentru iluminat ascuns, decorații, iluminarea mobili și rafturilor. Cu benzile LED, oferim surse de alimentare și instalații de control cu ajutorul cărora putem modifica lumina benzilor după plac.

REFERINȚE

Instalații, sisteme de control al luminii

Prin controlarea iluminării, putem economisi mult.  Fie vorba de sisteme DALI, DMX sau regulare 0-10, chiar și sisteme wireless, la noi sigur veți găsi soluția de control al luminii perfectă.

REFERINȚE

Module LED

Modulele noastre LED sunt cele mai portivite penrtu iluminarea din spatae a panourilor publicitare și a panourilor companiilor. Modulele noastre asigură un flux luminos uniform, pierdere de lumină minimă și cu luminozitate ridicată.

 

REFERINȚE

Sisteme de iluminat de urgență

Sistemele de iluminat de urgență și indicatoare de ieșire au o relevență de neprețuit, deoarece în caz de urgență, evacuarea trebuie să fie cât mai eficientă. Sistemul de ilmuninare de urgență se activează când se întrerupe curentul electric. Oferim lămpi LED și sisteme diferite și pentru iluminat de urgență.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor