Săli de expoziție și galerii

Costurile de iluminare reprezintă o mare parte a costurilor de operare ale sălilor de expoziții și galeriilor, deoarece operele de artă necesită o lumină de calitate înaltă. Cu iluminarea LED, putem economisi o parte semnificativă din costurile de iluminare, și radiația termică mai redusă dăunează mai puțin operelor de artă decât sursele de iluminat tradiționale.

În locul surselor de iluminat cu halogenuri metalice cu durată de viață scurtă, oferim surse de iluminat LED cu durată de viață lungă. La firma noastră sunt disponibile versiunile care reproduc culorile la maxim atât în cazul surselor de iluminat cu șine, cât și a celor montate pe tavan.

REFERINȚE

Spații interioare

În plus față de iluminarea de bază, sursele de iluminat LED sunt perfecte și pentru pentru iluminarea spațiilor interioare mai spectaculoase. Fie dorim accentuarea unui element arhitectural decorativ cu lămpi spot, fie vrem să îmbunătățim atmosfera clădirii cu surse de iluminat ascunse, avem sursele de iluminat LED perfecte pentru fiecare ocazie. Pentru iluminarea clădirilor moderne, panourile de iluminat, benzile drepte și ondulate instalate în pere sunt niște elemente decorative ale spațiului interior, la fel cum sunt și luminile calde ce amintesc flacăra lumânărilor sau motivele plasate în lumina reflectoarelor la clădirile vechi.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor