Compania noastră dispune de un sistem amplu de relații în Europa și în Orientul Îndepărtat, și astfel putem oferi produse pentru cele mai diverse nevoi.  În cazul în care pe piață nu este disponibil produsul corespunzător nevoilor, oferim și dezvoltarea produselor unice.

Oferim clienților noștri doar surse de iluminat LED fiabile, cu durată lungă de viață, pentru care oferim în mod tipic garanție de 5 ani. Oferim doar soluții care aduc beneficii clienților înainte de expirarea termenului de garanție. Astfel, natura economică a investițiilor oferite de noi este garantată.

SERVICIILE NOASTRE


Evaluări la fața locului

Consulanță în alegerea produselor de iluminat

Execuție (chiar prin transformarea corpurilor existente)

Proiectare de iluminare (simulare pe calculator)

Obținerea, furnizarea sau producerea produselor de iluminat

Istoria noastră

BestLED desfășoară activități de proiectare, consultanță, precum și activități comerciale și de execuție în domeniul iluminatului.

Compania are experiență internațională semnificativă în domeniul inovațiilor în domeniul iluminatului.

Politică de calitate a BestLED:

Conducerea BestLED consideră de o importanță deosebită îmbunătățirea competitivității companiei. În cadrul muncii de zi cu zi, întotdeauna avem în fața noastră scopul de a realiza un serviciu sprijinit de marketing eficient, care se adaptează schimbărilor pieței și care operează în mod economic.

Suntem conștienți de faptul că doar o companie care se dezvoltă în continuu poate îndeplini cerințele din ce în ce mai ridicate.

Conducerea companiei consideră un aspect principal satisfacția clienților săi în legătură cu calitatea produselor de iluminat distribuite de noi, precum și instalarea lor de profesioniștii noștri. Din acest motiv, orientarea către client are un rol deosebit printre principiile noastre.

Motto-ul nostru: „Soluții strălucitoare.”

Pentru operarea noastră sigură și eficientă în viitor, avem nevoie de o direcție care poate fi urmată de toți colegii noștri.

Conducerea consideră sarcina sa principală calitatea și dezvoltarea continuă a activității noastre.

PRINCIPIILE NOASTRE:

  • Asigurăm întotdeauna condițiile personale și tehnice pentru îndeplinirea sarcinilor.
  • Reputația bună, desfășurarea în mod organizat a activității este asigurată întotdeauna de echipa lucrătorilor.
  • Toți angajații noștri se dedică prestării serviciilor de calitate.
  • Respectăm și ținem cont întotdeauna de legislațiile și standardele aferente activității noastre.
  • Facem eforturi să avem relații mutual beneficiare cu furnizorii, subantreprenorii noștri, și pentru realizarea scopurilor noastre, ne așteptăm ca și ei să împărtășească eforturile noastre.
  • Respectăm întotdeauna termenele angajate, desfășurând activitatea în mod fiabil și responsabi.
  • În cadrul sistemului său de control al calității, Conducerea utilizează abordarea orientată către proces și gândirea bazată pe riscuri.
  • Operăm un sistem de control a cărui element de bază este gestionarea în mod adecvat a riscurilor și posibilităților legate de procesele noastre, luând în considerare mediul BestLED, precum și așteptările, cerințele părților interesate.
  • Dezvoltăm în continuare sistemul de control al calității și procesele de lucru ale BestLED, stabilim obiective în cunoștința riscurilor, pe care le evaluăm în continuu din punctul de vedere al conformității.

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI!

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor