LED szalagok, tápegységek, szabályzók

Egyedülállóan erős fényt sugárzó LED szalagjaink kiváló minőséget nyújtanak sokféle színben beltérre és kültérre egyaránt. Rejtett világítás, dekorációs célok, bútorok vagy polcok megvilágítására kifejezetten alkalmas. Tápegységeket és szabályzókat is kínálunk  a szalagokhoz, melyek segítségével ügyfeleink elvárásainak megfelelően változtatható a szalag fénye.

REFERENCIÁK

Világításvezérlő eszközök, rendszerek

A világítás megfelelő vezérlésével szignifikáns megtakarítás érhető el. Legyen szó például DALI rendszerről, DMX vagy 0-10Vszabályozásról, vezetéknélküli rendszerekről, nálunk megtalálja a kívánt világításvezérlő megoldást.

REFERENCIÁK

LED modulok

Elővezetékezett LED moduljaink kiválóan alkalmasak például hirdetőtáblák vagy cégtáblák hátsó megvilágítására. Egyenletes fényeloszlás, alacsony fényvesztés és magas fényerő.

REFERENCIÁK

Vészvilágító rendszerek

A vészvilágító és kijáratmutató rendszerek jelentősége felbecsülhetetlen, hiszen vészhelyzet esetén mindennél fontosabb a menekülés minél gyorsabbá tétele. A vészvilágítás akkor lép működésbe, amikor áramszünet áll fenn. Ennek biztosítására is tudunk ajánlani megfelelő LED lámpákat és rendszereket.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön