MIÉRT LED?

MIÉRT BEST LED?

ÜGYFELEINK

RÓLUNK MONDTÁK

MIÉRT LED?

GAZDASÁGOS

A LED fényforrások sokkal kevesebb energiát igényelnek ugyanakkora fényáram előállításához, mint a korábbi technológiát használó fényforrások. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ráadásul ez a hatékonyság minden korábbi technológiához képest sokkal gyorsabban is növekszik. 
A hatékonyságot az is javítja, hogy a LED fényforrások fénye pontosan irányítható. A jól kiválasztott LED lámpák csak abba az irányba világítanak, amerre szükséges, így lényegesen kisebb a fényveszteség is. A LED fényforrások jellemzően 50.000 üzemóra feletti élettartama szintén a gazdaságos üzemeltetést és a beruházások gyors megtérülését garantálja.

ERGONOMIKUS

A LED fényforrások a korábbi fényforrások előnyeit kedvezően ötvözik az ergonómia terén. A fénycsövekkel ellentétben a LED fényforrások nem villognak és nem bocsájtanak ki UV sugarakat. A fémhalogén vagy kompakt fénycsöves fényforrásokkal ellentétben a LED fényforrások bekapcsolás után azonnal maximális fényerővel világítanak. A jól kiválasztott és elhelyezett LED lámpákkal szemkímélő és egyenletes megvilágítás hozható létre.

KÖRNYEZETBARÁT

A LED fényforrások nem tartalmaznak káros anyagokat (pl. higanyt), így használatukkal nem terheli a környezetet. Az alacsony energia felhasználás pedig az áram termelőjénél alacsonyabb széndioxid kibocsájtást jelent, ami visszafogja az üvegházhatást és így lassítja a globális felmelegedést. A LED fényforrások UV mentes sugarai a környező anyagokban is kevesebb kárt tesznek, mint a korábbi fényforrások (ami korábban jellemzően az armatúrák burájának gyorsabb elöregedésén, ill. egyéb tárgyak fakulásán volt tapasztalható).

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

Ma már a LED fényforrásokkal nem csak a dekoratív, hanem a funkcionális világításban is korlátlan lehetőségek állnak a tervezők, építészek és belső építészek rendelkezésére. A LED fényforrás miniatűr volta a rejtett és dekoratív világításban, a LED fényforrásokhoz alkalmazható speciális tükrök és lencsék pedig már a funkcionális világításban is megszüntették a korábbi korlátokat. A LED fényforrásoknak köszönhetően ma már nincs olyan világítási kép, amit ne lehetne megvalósítani. A szabályozhatóság, korlátlan színválaszték és színhőmérséklet szabályozás további lehetőségeket nyújtanak.

Miért Bestled?

A BestLED Hungary Kft. széleskörű európai és távol-keleti kapcsolatrendszerrel rendelkező
gyártó-független világítástechnikai tervező, forgalmazó és kivitelező vállalkozás.

Filozófiánk
Nem termékeinkhez keresünk vevőt, hanem ügyfeleink igényeihez kínálunk megoldást.

Világos
megoldások

Műszaki, ergonómiai igényeinek, valamint gazdasági lehetőségeinek függvényében megkeressük a leghatékonyabb világítástechnikai megoldást, azt a gyártót és azt a terméket, amely mindenben megfelel a követelményeknek. Szükség esetén önállóan vagy gyártó partnereinkkel új termékek fejlesztését is vállaljuk.

Amit mi
kínálunk

• Ingyenes felmérés, megtérülés számítás
• Világítástechnikai tervezés és tanácsadás
• Kiváló minőségű fényforrások
• Próbaüzem igény szerint
• Egyedi rendszerek tervezése
• Kivitelezés (akár meglévő armatúrák
LED-es átalakításával)
• Finanszírozási lehetőségek megkeresése

ÜGYFELEINK

Antenna Hungária
Hídtechnika Kft.
Ham-Bau Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Auchan Magyarország Kft.
Takata Co.
Szigma Hungary Kft.
Sárospatak Város Önkormányzata
Resideal Zrt.
Melecs EWS Gmbh Magyarországi Fióktelepe
Olivia Élelmiszerfeldolgozó Kft.
Miskolci Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.
Mirelite Mirsa Zrt.
Aréna Pláza
Balaton Pláza
Pécs Pláza
Savaria Pláza
Sopron Pláza
McDonald’s éttermek
MiMozink
ASS Berendezési Rendszerek Bt.
Roland Divatház
Benetton üzletek (AIKO Kft.)
Borsodi Sörgyár Kft.
Wienerberger Zrt.
Fluxus Villamosipari és Szolgáltató Kft
Gomba Község Önkormányzata
Graboplan Kft.
Hirtenberger Automotive Safety Bt.
KÉSZ Ipari Park Ingatlanhasznosító Kft.
Lanzo Kft.
Vectigal Service Kft.
Tondach Magyarország Kft.
PLAN-EX 2002 Ipari és Szolgáltató Kft.
Páty Község Önkormányzata
Ostoros Község Önkormányzata

PARTNEREINK VÉLEMÉNYE


ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT.

A vizsgálataink során egyértelműen kiderült, hogy a megajánlott LED – es fényforrások ugyanakkora megvilágítást fele akkora teljesítmény felvétel mellett produkáltak.

ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT.

ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT.

Studiile noastre au dovedit în mod clar faptul că sursele de iluminat LED recomandate produc aceeași cantitate de lumină ca și sursele de iluminat tradiționale, dar consumă cu cincizeci la sută mai puțină energie decât cele tradiționale.

ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön