üzemcsarnok

Üzemekben műszakszámtól és tevékenységektől függően eltérő megvilágításra lehet szükség és ennek megfelelőn az ehhez kapcsolódó kiadások is jelentősen eltérhetnek. LED világítással jellemzően a korábbi világítási költségek 50-80%-a megtakarítható. Ez jórészt a LED fényforrásaink kiemelkedő hatékonyságából fakad, de a megtakarítás automatizálással vagy szabályzással tovább növelhető. LED fényforrásainkkal a beruházások minden esetben garancia időn belül, jellemzően 1-2 éven belül megtérülnek.

REFERENCIÁK

raktár

Raktárakban jellemzően kevés természetes fény van és a magas polcrendszerek miatt azokhoz igazított világításra van szükség. A gazdaságos LED fényforrások segítségével jól irányított megvilágítás hozható létre a magas polcok között is. Ráadásul a LED fényforrások a kapcsolgatást is nagyságrendekkel jobban tűrik mint a hagyományos fényforrások, így akár manuális kapcsolással, akár automatizálással vagy szabályzással tartósan használhatóak.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

REFERENCIÁK

kültéri világítás

Ipari területeken a kültéri világítás jellemzően fényvetőkkel történik. Partnereinknek különböző teljesítményű LED fényvetőket ajánlunk a legegyszerűbbektől a robosztusabb kivitelűekig. Nagyobb, komplexebb területek megvilágítására a kimagasló hatékonyságú és jól irányítható – sport világításra is használt – fényvetőinket ajánljuk. A terület jellegének függvényében esetenként a közvilágításra tervezett LED világítótesteket ajánljuk. Szakembereink szükség esetén testre szabott számítógépes modell segítségével választják ki a megfelelő fényforrást, hogy a leghatékonyabb megoldást nyújtsuk partnereinknek.

REFERENCIÁK

Vegyi üzemek

Elsősorban vegyi üzemek, gyógyszergyárak számára kínáljuk robbanásbiztos LED fényforrásainkat.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön