Kiállítótermek és galériák

Kiállítótermek és galériák üzemeltetési költségeinek jelentős részét a világítás teszi ki, mivel a kiállított műtárgyak magas és jó minőségű fényt igényelnek. LED világítással ez a költség a töredékére szorítható, mindamellett a kisebb hősugárzás nyilvánvalóan kevésbé károsítja a műtárgyakat is, mint a hagyományos fényforrások.
A gyorsan avuló fémhalogén fényforrások helyett hosszú élettartamú LED fényforrásokat ajánlunk. Mind sínes, mind álmennyezeti fényforrások esetében elérhetők nálunk azok a verziók, melyek az elérhető maximális színvisszaadással rendelkeznek.

REFERENCIÁK

Belső terek

A LED fényforrások az alapvilágításon túl kiválóan alkalmasak látványosabb épület belsők megvilágítására is. Akár szpot megvilágítással kívánunk kiemelni egy dekoratív épületelemet, akár rejtett fényforrásokkal kívánjuk az épület hangulatát fokozni, minden területre meg van a megfelelő LED fényforrás. A modern épületekben a különböző formában és méretben elérhető panel lámpák, falba épített világító csíkok és hullámok éppúgy díszei a belső térnek, mint régebbi épületeknél a gyertyafényt idéző meleg fények vagy reflektorfénybe helyezett motívumok.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön