Cégünk széleskörű európai és távol-keleti kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így a legkülönbözőbb igényekre tudunk termékeket ajánlani. Amennyiben nem érhető el a piacon az igényeknek megfelelő termék, egyedi termékek fejlesztését is vállaljuk.

Kizárólag megbízható, hosszú élettartamú LED fényforrásokat ajánlunk ügyfeleinknek, melyekre jellemzően 3-5 év garanciát adunk. Csak olyan megoldásokat kínálunk, melyek garancia időn belül megtérülnek, így az általunk javasolt beruházások gazdaságossága garantált.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Helyszíni felmérés

Tanácsadás világítástechnikai termékek kiválasztásához

Kivitelezés (akár meglévő armatúrák átalakításával)

Világítástechnikai tervezés (számítógépes szimuláció)

Termékek beszerzése, forgalmazása vagy gyártása

CÉGTÖRTÉNET

A BestLED Hungary Kft. 100% magyar tulajdonban lévő társaság.

A BestLED Hungary Kft. minőségpolitikája:

A BestLED Hungary Kft. vezetése kiemelt fontosságúnak tartja a cég versenyképességének erősítését. A mindennapi munkavégzés során állandó célként lebeg előttünk egy hatékony marketingmunkával támogatott a piaci változásokat állandóan követő gazdaságosan működő szolgáltatás megvalósítása.

Tudatában vagyunk annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő cég képes megfelelni.

A cégvezetés elsődleges szempontnak tartja, hogy vevőink mindenkor elégedettek legyenek az általunk végzett világítástechnikai termékek kereskedelme és telepítése tevékenységek minőségével, ezért alapelveink között a vevőközpontúság kiemelt hangsúlyt kap.

Mottónk:

A jövőbeni biztos, hatékony működésünk érdekében szükségünk van egy minden munkatársunk által követhető irányra. Ebből a célból a cég az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszert vezetett be. A Kft. vezetése tevékenységünk minőségét, annak folyamatos fejlesztését elsőrendű feladatának tekinti.

ALAPELVEINK:

  • A feladatok ellátásához folyamatosan biztosítjuk a szükséges személyi és technikai feltételeket.
  • A cég jó hírnevét, a szervezett munkavégzést a tapasztalt dolgozói gárda mindenkor biztosítja.
  • Minden dolgozónk a minőségcentrikus munkavégzés elkötelezettje.
  • Törekszünk a tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályok, szabványok mindenkori betartására, szem előtt tartására.
  • Szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, céljaink megvalósítása érdekében elvárjuk, hogy ők is azonosuljanak törekvéseinkkel.
  • A vállalt határidőt mindenkor betartjuk, megbízható és felelősségteljes munkavégzéssel.
  • A vezetőség a Kft. minőségirányítási rendszerének működése során alkalmazza a folyamatszemléletű megközelítést és kockázatalapú gondolkodásmódot.
  • Olyan vezetési irányítási rendszert működtetünk, amelynek alapeleme a folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek kielégítő kezelése a Kft. környezetét és az érdekelt felek elvárásait, követelményeit figyelembe véve.
  • A Kft. minőségirányítási rendszerét, működési folyamatait folyamatosan fejlesztjük, a kockázatok ismeretében minőségcélokat tűzünk ki, amelyeket folyamatosan átvizsgálunk teljesítés szempontjából.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön