Kültéri sportpályák

Különböző sportpályákhoz edzésre vagy akár versenyre alkalmas világítás tervezését és kivitelezését vállaljuk. Szakembereink a sportágra vonatkozó ajánlásoknak megfelelően megtervezik a sportpálya világítását, hogy a számítógépes modell alapján előre láthatóak legyenek a tervezett fényviszonyok.
Egyedülálló hatékonyságú és nagy fényerejű LED fényforrásainkkal akár a TV közvetítéshez szükséges megvilágítás is gazdaságosan elérhető. Igény esetén a világítási rendszerek vezérléssel, szabályzással egészíthetők ki, mely további energia megtakarításra ad lehetőséget.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

REFERENCIÁK

sportcsarnok

Sportcsarnokokba a csarnok méretének és az egyedi igényeknek megfelelő LED fényforrásokat kínálunk. Akár meglévő kisebb tornacsarnok fénycsöves lámpáiról van szó, akár egy nagyobb sportcsarnok fémhalogén lámpáiról, a LED fényforrásokra való áttérés biztosan hamar megtérülő beruházás.
Kiváló hatékonyságú fényvetőinkkel a TV közvetítéshez szükséges megvilágítottság is elérhető, ráadásul – a hagyományos fényforrásokkal ellentétben – a LED fényforrások nem érzékenyek a kapcsolásokra, azonnal világítanak felkapcsolás után, sőt igény esetén vezérelhetők vagy szabályozhatóak is.

REFERENCIÁK

Sport sátrak

Sportsátrak világítása jellemzően sátortetőre szerelt fénycsöves armatúrákkal vagy sátortetőre irányított fényvetőkkel történik (ez utóbbi az indirekt megvilágítás miatt kevésbé hatékony). A villogásmentes LED fénycsövek szemkímélő és gazdaságos megoldást jelentenek alacsony fogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal. Ráadásul ezek a LED fénycsövek biztonságosabbak is elődjeiknél, mert üveg helyett műanyag búrával rendelkeznek.
Termékeink közt megtalálhatók mind a hatékony LED fénycsövek, mind pedig a nagy teljesítményű fényvetők. A LED fénycsövekhez új armatúrákat is kínálunk, de vállaljuk meglévő armatúrák LED fénycsőhöz való átalakítását is.

REFERENCIÁK

FITNESSZ

Fitnessz és edző termekben, illetve torna és meditációs termekben a legkülönbözőbb világítási igények merülhetnek fel. A nagyobb terekben sok esetben jelentős mennyiségű fényforrás világít akár napi 14-16 órán keresztül, így az üzemelteti költségeket jelentősen befolyásolja a fényforrások fogyasztása és élettartama.
Energia takarékos LED fényforrásaink közt egyaránt elérhetők az egyenletes fényt adó és hagyományos fényforrásokhoz hasonló fényforrások, az ipari jellegű fényforrások valamint a rejtett világításhoz szükséges fényforrások.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön