Közvilágítás

Közterületek világításánál a magas villamos energia költségek mellett jelentős költséggel jár a karbantartás is (ezért fordul elő sok esetben, hogy a fényforrások cseréje hosszabb ideig nem történik meg). Megfelelő LED lámpatestek használatával nemcsak jelentősen csökkenthetők a közvilágítási költségek, hanem a láthatóság is nő a kontrasztosabb és magasabb színvisszaadású fénynek köszönhetően (ez különösen nátrium fényforrások cseréjénél szembetűnő). A jobb fényviszonyok a biztonságosabb közlekedés mellett nagyobb közbiztonságot is jelentenek, jellemzően a térfigyelő kamerák által készített képek minősége is javul.

Az utak megvilágítása ugyanakkor  speciális karakterisztikájú fényforrásokat igényel és a közterület jellegétől függően eltérő követelményeknek kell eleget tenni. A BestLED Hungary Kft. a komplex követelményeknek megfelelő LED lámpatesteket ajánl partnerei részére. Mérnökeink a terület fényviszonyait a LED lámpatestek használatával modellezik, hogy a vonatkozó ajánlásoknak leginkább megfelelő lámpatesteket választhassuk ki.
A korábbi kompakt fénycsöves világításokat költséghatékonyan, a lámpatest megtartásával, kisebb méretű átalakításával tudjuk LED világításra váltani.

Közvilágítási fényforrásaink közterületeken kívül magán utakon, parkolókban és parkokban is jól alkalmazhatóak.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

REFERENCIÁK

parkolók

Kültéri parkolókban a közvilágításhoz hasonlóan sokszor egész éjszakás megvilágítás szükséges és a fényforrások karbantartása is jelentős költségekkel jár. A magas üzemeltetési költségeket az egyre hatékonyabb LED fényforrások alkalmazásával a korábbi költségek töredékére lehet szorítani. Mivel sok helyen a közvilágítási lámpáknál egyszerűbb világítási képet adó fényvetőkkel is jól megvilágítható teret kell bevilágítani, a LED fényforrások használatára való átállás rövid idő alatt megtérül.

Beltéri parkolók, parkolóházak, garázsok világítására szintén nagyon kedvező megoldásaink vannak.

REFERENCIÁK

Benzinkút világítás

Benzinkutaknál a megfelelő fényforrások kiválasztása nem csak a gazdaságosságról szól. Egy modern benzinkút fényben úszik, messziről láttatja magát az arra haladókkal. A környező parkolók, totem oszlopok és üzlet világítása marketing szempontból éppoly fontos mint a kutak világítása, ahol természetesen mindenek előtt a biztonságos üzemeltetéshez megfelelő fényt kell biztosítani. A BestLED Kft. vállalja a fenti és egyedi szempontok alapján történő komplett világítástechnikai tervezést, valamint megfelelő minőségű fényforrásokat kínálunk a benzinkutak közvetlen és tágabb környezetére, kültérre és beltérre egyaránt.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön