BEVÁSÁRLÓ KÖZPONTOK

Bevásárló központokban, plázákban az eltérő helyszínek eltérő megvilágítást igényelnek. Eltérés lehet fényerőben, koncentráltságban vagy színhőmérsékletben egyaránt.

LED megoldásokat kínálunk alapvilágításra, klasszikus él- vagy rejtett világításra, speciális területek, formák vagy berendezések kiemelésére, dekorációs világításra a garázstól a nagyobb közösségi területeken át egészen a vizes helyiségekig.

Megoldásainkkal a plázák területén a megvilágítás 10-100%-al javul, az üzemeltetési költségek pedig jellemzően 50-70%-al csökkennek. Sok esetben fényforrásainkkal olyan környezet lesz világosabb, ahol hagyományos fényforrásokkal már nem lehet nagyobb világosságot elérni. Mivel a közösségi terek világítása napi 14-20 órás világítást igényel, így a LED fényforrásokra való áttérés bevásárló központokban az átlagosnál is hamarabb megtérül.

REFERENCIÁK

DIVAT ÉS ÉKSZERÜZLETEK

Magas fényerejű és kiváló színvisszaadású LED fényforrásaink a divat és ékszerüzletekben való alkalmazásnak maximálisan megfelelnek. Az üzletek profiljához igazodva egyedileg választjuk ki partnereinkkel a számukra legtökéletesebb világítási megoldást. A fényforrások a különböző felhasználásnak megfelelően különböző színhőmérséklettel és különböző sugárzási szögekkel rendelhetőek.

Használatukkal a világítási költségek jellemzően 40-80%-al csökkennek amellett, hogy a megvilágítottság javul. A LED fényforrások hosszú élettartamának köszönhetően LED világításra való átállással minimalizálhatók azok az időszakok is, amikor az összképet a kiégett izzók miatt keletkező sötét foltok rontják – akár kirakatban, akár vásárlótérben. Ráadásul a kisebb sugárzó hőnek köszönhetően a vásárlók is kellemesebben érzik magukat LED világítással világított üzletekben, így több időt töltenek vásárlással

REFERENCIÁK

ÉLELMISZER ÜZLETEK

Élelmiszer üzletek alapvilágításához szükséges fényforrásokon túl a speciális igényeknek megfelelő LED fényforrások is megtalálhatók kínálatunkban. Legyen szó pékáruról, hústermékekről, sajtokról vagy zöldségekről, a megfelelő világításhoz szükséges LED fényforrások elérhetők nálunk. A speciális élelmiszer lámpáink közt van álmennyezetbe építhető és sínrendszerre függeszthető egyaránt.

A LED világításnak köszönhetően kisebb a hőtermelés, ami egyrészt a vásárlók komfort érzetét növeli, másrészt a klíma és hűtőgépek hatékonyságát növeli, így az ezekhez kapcsolódó üzemeltetési költségek is csökkenhetnek.

REFERENCIÁK

EGYÉB ÜZLETEK

Cégünk minden területre forgalmaz LED fényforrásokat, akár általános világításról, akár speciális világításról van szó. A fényforrások jellemzően különböző méretben, különböző teljesítményekben, különböző sugárzási szögekkel, különböző színhőmérsékletben és különböző formában elérhetők.

REFERENCIÁK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Név:

Email:

Telefon:
Üzenet


Hozzájárulok, hogy számomra a BestLED Hungary Kft. a jövőben hírlevet küldjön