CENTRE COMERCIALE

În centrele comerciale și în mall-uri, locațiile diferite necesită iluminare diferită. Diferența poate fi în luminozitate, în concentrație sau temperatura de culoare.

Oferim soluții de iluminare LED pentru iluminare de bază, iluminare classică în colțuri sau iluminare ascunsă, evidențierea echipamentelor, formelor sau aparatelor speciale, iluminare decorativă pentru garaje, spații publice mai mari până la spații cu apă.

Cu soluțiile noastre, iluminarea mall-urilor se îmbunătățește cu 10-100%, iar cheltuielile de operare scad de obicei cu 50-70%. În multe cazuri, prin folosirea surselor noastre de lumină, devin mai clare unele spații, unde nu se poate obține luminozitate suficientă cu sursele de iluminare tradiționale. Deoarece spațiile publice necesită iluminare câte 14-20 ore pe zi, trecerea la folosirea sureselor de iluminat LED în centrele comerciale se remunerează mai rapid decât în mod general.

REFERINȚE

MAGAZINE DE MODĂ ȘI DE BIJUTERII

Sursele de iluminat LED cu luminozitate înaltă și reproducere de culoare excelentă vândute de firma noastră se potivesc perfect pentru iluminarea magazinelor de modă și de bijuteriilor. În armonie cu profilul magazinelor, alegem soluția de iluminare cea mai perfectă împreună cu fiecare partener individual. Sursele de iluminat pot fi comandate cu diferite temperaturi de lumină și diferite unghi fascicule luminoase.

Prin utilizarea lor, costurile de iluminare scad în general cu 40-80% și iluminarea se îmbunătățește. Datorită vieții îndelungate a surselor de iluminat LED, prin trecerea la iluminare LED, se pot minimiza și perioadele în care petele întunecate cauzate de becurile uzate distrug imaginea de ansamblu – atât al vitrinelor, cât și al spațiului de cumpărături. În plus, datorită radiației termice reduse, cumpărătorii se pot simți mai confortabili în magazinele iluminate cu lămpi LED, și astfel petrec mai mult timp în magazin.

REFERINȚE

MAGAZINE ALIMENTARE

În oferta noastră, pe lângă lăngă surse de iluminat de bază și surse de iluminat LED adaptate nevoilor speciale. Fie vorba despre produse de panificație, mezeluri, cașcavaluri sau legume, avem soluția portivită pentru iluminarea magazinului cu surse de iluminat LED.  Avem lămpi speciale pentru magazine alimentare care pot fi montate pe tavan sau pot fi suspendate cu șinuri.

Mulțumită iluminării LED se produce mai puțină căldură, care p de o parte mărește senzația de confort a cumpărătorilor, iar pe de altă parte mărește eficiența frigiderilor și a aerului condiționat, și astfel se reduc și costurile de operare legate de aceste dispozitive.

REFERINȚE

ALTE MAGAZINE

Firma noastră distribuie surse de iluminat LED pentru orice domeniu, fie vorba de iluminare generală, sau iluminare specială. Sursele de iluminat sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu diferite performanțe, diferite unghiuri fascicule luminoase, diferite temperaturi de culoare și în diferite forme.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor