TERENURI DE SPORT ÎN AER LIBER

Întreprindem proiectarea și execuția sistemelor de iluminat pentru terenuri de sport adecvate pentru antrenamente și competiții. Experții noștri proiectează iluminarea terenului portivită tipului de sport, pentru ca condițiile de lumină proiectate să fie previzibile, în baza modelelor realizate pe calculator.

Prin utilizarea surselor de iluminat LED cu eficiență extraordinară și cu luminozitate ridicată, până și iluminarea necesară pentru difuzări TV poate fi realizată în mod economic. La cerere, sistemele de iluminare pot fi completate cu sisteme de controlare, ceea ce oferă posibilitatea de economisire și mai mare.

REFERINȚE

SALĂ DE SPORT

Pentru iluminarea sălilor de sport oferim surse de iluminat LED potrivite mărimii și caracteristicilor individuale ale sălii de sport respective. Fie vorba despre lămpile fluorescente unei săli de sport mai mici, sau lămpile cu halogenuri metalice ale unei săli mai mari, trecerea la surse de iluminat LED este în mod cert o investiție cu recuperare rapidă.

Cu proiectoarele noastre de lumină extraordinar de eficiente se poate realiza chiar și o iluminare pentru difuzarea celor întâmplate la televizor, și în plus – spre deosebire de sursele de iluminat tradiționale – sursele de iluminat LED rezistă la aprinderi și stingeri repetate, emit lumină instantaneu după aprindere, și în plus, dacă este cazul, pot fi controlate și reglate după plac.

REFERINȚE

CORTURI DE SPORT

Iluminarea corturilor este realizată în majoritatea cazurilor cu armături cu lămpi montate pe plafonul cortului sau cu proiectoare de lumină îndreptate spre plafonul cortului (aceasta din urmă este mai puțin eficientă din cauza iluminării indirecte). Lămpile fluorescente LED fără pâlpâieli reprezintă o soluție economică și ideală, care nu dăunează ochilor, cu consum de energie redusă și cu durată de viață lungă. În plus, aceste lămpi fluorescente LED oferă o siguranță mai mare decât cele vechi, deoarece în loc de sticlă, au abajur de plastic.

Printre produsele noastre veți găsi lămpi fluorescente LED eficiente și proiectoare de lumină de performanță înaltă. Oferim armături noi pentru lămpile fluorescente LED, dar întrepindem și adaptarea armăturilor existente la lămpile fluorescente LED.

REFERINȚE

FITNESS

La sălile de fitness și de antrenamente, precum și la săli de gimnastică și meditație se pot ivi numeroase nevoi de iluminare. În multe cazuri, la sălile mai mari este aprinsă o cantitate semnificativă de corpuri de iluminat, poate chiar 14-16 ore pe zi. Din acest motiv, costurile de operare sunt afectate în mod semnificativ de durata de viață și consumul de energie a surselor de iluminat.

Printre corpurile de iluminat LED eficiente din punct de vedere energetic veți găsi atât corpurile de iluminat cu lumină uniformă asemănătoare celor tradiționale, cât și corpurile iluminat pentru fabrici, dar și corpurile de iluminat utilizate pentru iluminare ascunsă.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor