ILUMINAT STRADAL

La iluminarea locurilor publice, în plus față de costurile mari de energie electrică, și costurile de întreținere sunt mari (de accea se întâmplă în multe cazuri că nu sunt înlocuite corpurile de iluminat pentru un timp îndelungat). Prin utilizarea corpurilor de iluminat LED, pot fi reduse nu doar costurile de energie electrică, ci se poate mări și vizibilitatea, datorită luminii cu contrast și reproducerea luminii mai mari (aceasta este cea mai evidentă în cazul schimbării surselor de iluminat cu sodiu). În plus față de circularea în siguranță, condițiile de lumină mai bune îseamnă și o siguranță publică mai mare, în mod tipic se îmbunătățește și calitatea imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere.

În acelaști timp, iluminarea drumurilor necesită surse de iluminat cu caracterisitici speciale și în funcție de natura spațiului public, trebuie să îndeplinească diferite criterii. Firma BestLED Romania SRL oferă partenerilor corpuri de iluminat LED care îndeplinesc orice criterii complexe. Inginerii noștri modelează condițiile de lumină cu folosirea corpurilor de iluminat LED, pentru a putea alege corpurile de iluminat care îndeplinesc prevederile la maxim. Putem înlocui lămpile cu lămpi fluorescente tradiționale compacte în mod economic, putând păstra carcasele vechi, micșorându-le pentru a fi compatibile cu lămpile LED noi.

În afara spațiilor publice, sursele de iluminat stradal pot fi utilizate în mod adecvat și la drumuri private, parcări și în parcuri.

PRODUSE RECOMANDATE

REFERINȚE

PARCĂRI

La parcările în aer liber, în mod asemănâtor cu iluminarea stradală, în multe cazuri este necesară iluminarea toată noaptea, iar întreținerea surselor de iluminat reprezintă un cost semnificativ. Costurile mari de operare pot fi reduse semnificativ prin utilizarea surselor de iluminat LED eficiente. Deoarece în multe locuri, iluminarea trebuie realizată și cu proiectoare de lumină, care oferă un aspect luminos mai simplu față de corpurile de iluminat stradal, trecerea la corpurile de iluminat LED se va dovedi a fi o investiție cu câștig.

Avem soluții favorabile și pentru iluminarea parcărilor interne și garajelor.

REFERINȚE

ILUMINAREA STAȚIILOR DE BENZINĂ

La iluminarea stațiilor de benzină, alegerea surselor de iluminat potrivite nu se realizează doar în baza naturii lor economice. O stație de benzină modernă este plină de lumină, se vede și de la distanțe mari. Iluminarea parcărilor din apropiere, coloanelor totem și a magazinului este la fel de importantă din punct de vedere marketing, cât și iluminarea unităților de alimentare, unde cel mai important lucru este asigurarea unei surse de lumină potrivită pentru operarea în siguranță. Firma BestLED SRL întreprinde proiectarea completă a iluminării, conform criteriilor de mai sus și a celor unice, dar de asemenea oferim și surse de iluminat de calitate perfectă pentru iluminarea împrejurimii stațiilor de benzină, atât în interior, cât și în exterior.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor