HALE INDUSTRIALE

În cazul fabricilor, în funcție de numărul schimburilor și de activități, ar putea fi necesare diferite sisteme de iluminat, și din acest motiv, și cheltuielile aferente pot diferi în mod semnificativ. Cu sistem de iluminat LED, puteți economisi între 50 și 80% față de sistemele de iluminat tradițonale. Aceasta se poate atinge în mare parte datorită eficienței corpurilor de iluminat LED, însă puteți reduce cheltuielile și mai mult prin automatizare sau regulare. Prin utilizarea corpurilor noastre de iluminat LED, investiția se remunerează întotdeauna în perioada de garanție, de obicei într-o perioadă de 1-2 ani.

REFERINȚE

DEPOZITE

La depozite, de obicei nu există multă lumină naturală și din cauza rafturilor înalte, iluminarea este necesară. Prin folosirea lămpilor LED economice, se poate realiza o iluminare controlată în mod corespunzător între rafturile înalte.  În plus, lămpile LED rezistă și la aprinderi și stingeri frecvente mai bine decât lămpile tradiționale, și din acest motiv pot fi utilizate cu aprindere manuală, automată sau controlată.

REFERINȚE

ILUMINARE EXTERIOARĂ

Iluminarea spațiilor industriale se realizează în general cu reflectoare. Partenerilor noștri le oferim reflectoare LED cu performanțe diferite, de la cele simple până la cele mai robuste. Pentru iluminarea spațiilor mai mari, mai complexe oferim reflectoare cu performanță superioară și flux luminos cu ajustabilitate crescută, utilizate și pentru iluminarea terenurilor de sport. În unele cazuri, în funcție de caracteristiciile spațiilor, recomandăm corpuri de iluminat LED proiectate pentru iluminat stradal. Dacă este cazul, experții noștrii realizează modele pe calculator pentru a alege cea mai portivită și cea mai eficientă sursă de iluminat pentru partenerii  noștri.

REFERINȚE

UZINE CHIMICE

Recomandăm corpurile noastre de iluminat LED antiexplozibile în primul rând uzinelor chimice, uzinelor farmaceutice.

REFERINȚE

CONTACTAȚI-NE

Name:

Email:

Telefon:
Mesaj


Sunt de acord că, pentru mine,B estLED Lighting RO Kft. Va trimite un buletin informativ în viitor